s

Retourneren

Webwinkel | retourneren

Voldoet het door Goeds geleverde artikel niet aan je verwachtingen dan is retourneren geen probleem. Je hebt tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling de tijd om artikelen in de showroom van Goeds (een bezoek of per mail) kosteloos te retourneren of op eigen kosten terug te sturen. Zorg ervoor dat het te retourneren artikel onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Neem de factuur (eventueel een kopie) en het retourformulier ingevuld mee of stuur deze mee. De verzendkosten zijn voor jouw rekening. Wij vragen hiervoor je begrip. De kosten van pakketten die onder rembours of ongefrankeerd naar Goeds worden verzonden, zullen wij helaas moeten doorberekenen. Het retouradres is: Goeds t.a.v. Afdeling Retouren Pieter Ghijsenlaan 12d 1506 PV Zaandam

Terugbetaling

Als het retour gestuurde artikel in goede orde is ontvangen, worden het aankoopbedrag en de verzendkosten van de heenzending binnen 14 werkdagen teruggestort op de betaalmethode die voor de aankoop gekozen is. Goeds behoudt het recht om terugbetaling te weigeren als niet aan de hierboven genoemde voorwaarden is voldaan.

Garantie

Voor alle artikelen geldt de wettelijke garantieperiode, eventueel aangevuld met de garantiebepalingen van de desbetreffende leverancier. Let op: op maat gemaakte meubelen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Levertijden algemeen

Doorgaans in de zomervakantie (augustus maand) en rond de Kerstdagen en Oud en Nieuw sluiten sommige leveranciers tijdelijk hun deuren. In Italië bijvoorbeeld een vaste gewoonte. Dit is van invloed op de levertijden. Mocht er sprake zijn van langere levertijden, dan brengen we je hiervan per email of telefonisch op de hoogte. We proberen zo snel mogelijk te leveren maar soms zit het bij een leverancier tegen met reden. Daar kan Goeds dan helaas weinig aan veranderen.

Bezichtigen

Op de hierboven genoemde openingstijden kunnen producten aanwezig in de Goeds Showroom worden bekeken. Buiten de openingstijden is dit ook mogelijk maar moet er telefonisch een afspraak worden gemaakt. Dit kan tijdens openingstijden op telefoonnummer: 075 6415888.