s

Over ons

 

Goeds is er omdat we overtuigd zijn van de relevantie van nieuw, jong (inter)nationaal design. Dit uitzonderlijk design delen we graag met je!
Goeds legt een link tussen design, kunst, nieuwe productievormen, lokale wortels en internationale inspiratie.

Het team achter Goeds

Caroline Boone
is voor een team van 4 het gezicht voor Goeds. Als basisopleiding heeft zij de Rietveld Academie doorlopen. Na haar studie is zij op projectbasis als zelfstandig grafisch ontwerper gaan werken voor grotendeels culturele- (film, architectuur, theater, uitgeverijen, kunst) bedrijven en theatergroepen.

Vanuit haar opleiding en interesse zijn de raakvlakken met de overige toegepaste kunsten en design er altijd geweest: meubeldesign, productdesign, accessoire-design maar ook architectuur (boekontwerpen voor het NAi), woninginrichting. Dat heeft uiteindelijk tot dit mooie initiatief geleid.

Showroom en webshop
Vanuit de bijzondere winkellocatie (200m2 showroom aan de Stormhoek 45 in Zaandam), gecombineerd met een ronkende webstore, wil Goeds een breed platform bieden aan brands, individuele designers, meubelmakers en nieuwe talenten en in later stadium ook ruimte bieden voor lezingen en presentaties.


Samenwerkingspartners

Daarnaast zal er een nauwe samenwerking zijn met Ton Wittebol van bureau D=3. Als ervaren architect zal hij de projectinrichting en woningadvies voor zijn rekening nemen. Samen zullen zij die woningadviezen leveren. Maar ook bijzondere, kleine verbouwingsprojecten behoren tot de mogelijkheden.

Goeds ziet u of uw bedrijf graag terug in onze showroom of in onze webwinkel!

Winkellocatie:
Stormhoek 45, 1506 SW, Zaandam

Contact:

Caroline Boone voor Goeds

Telefoon: +31 75 6415888

E-mail: info@goeds.nl

Website: www.goeds.nl

Kamer van Koophandel: 59938579

BTW-nummer: NL8537.02.524.B.01

BIC: ABNA NL2A