s

Nieuws

Nieuw! De Pikaplant Jars!

Nog zo'n mooi groen object bij Goeds! De Pikaplant Jars zijn kamerplanten die geen verzorging nodig hebben: geen water, geen extra voeding. Ideaal dus voor drukke tweeverdieners, studenten en andere bezige bijtjes.Voor meer informatie: http://goeds.nl/products/pika-plant

Lees verder

Bestel de Air Plants met een mooie korting!

Nu 2 exemplaren voor €69,90 (ipv €79,90) en 3 exemplaren voor €104,85 (ipv €119,85). Zowel de 2 exemplaren als de 3 worden gratis verzonden!
Deze maand bestaat Goeds Design 1 jaar! Dat willen we graag vieren.
Bestel ze via de webwinkel http://goeds.nl/products/air-planting, bestel telefonisch via 075 6415888, of kom vandaag of aankomende weken onze showroom bezoeken om te bestellen!
De actie is geldig tot 30 september as.

Air Planting op DDW


Bekijk de nieuwste edities Air Planting op de Dutch Design Week 2015, 17 t/m 25 oktober as.
Planten reinigen onze lucht en voegen zuurstof toe. Luchtplanten planten hebben geen wortelstelsel en kunnen overal zijn. In het wild gebruiken ze een andere vegetatie om in rond te hangen. Met hun speciale bladstructuur nemen ze water op uit luchtvochtigheid of uit regen. Ontwerpstudio Carolijn Slottje combineert de speciale eigenschappen van deze plantensoort met design.

Bij Goeds verkrijgbaar: www.goeds.nl/products/air-planting

Adnet Mirror van Gubi in EH&IOok in het juli-nummer van Eigen Huis & Interieur de prachtige Adnet spiegel van Jacques Adnet.
Gemaakt van zware kwaliteit leer in bruin, groen en zwart. De gespen zijn gemaakt in massief gepatineerd messing. Inclusief hanger en wandbevestiging in massief messing.
Een sieraad in uw huis!